Değerli öğrencilerimiz ve personelimiz,

Daha önce 19 Nisanda Erasmus başvuruları için yapılacağı ilan edilen Online Dil Sınavı aynı tarihte farklı dil sınavlarının da yapılacak olması nedeniyle 22 Nisan tarihine ertelenmiştir.

Erasmus başvurularında kullanılmak amacıyla yapılacak olan bu sınav Üniversitemiz Yabancı Diller Yüksekokulu tarafından 22 Nisan Perşembe Günü online değil YÜZ YÜZE yapılacaktır.

Bu sınava girmeyen veya giremeyen öğrenciler Erasmus başvurularını, Hazırlık Atlama Sınavı notuyla veya Üniversitemizin bu sınava eşdeğer kabul ettiği bir dil belgesiyle yapabilirler.

international@asbu.edu.yt adresine şimdiye kadar yapılmış olan dil sınavı başvuruları sınav şeklinin değişmiş olması nedeniyle otomatik olarak geçersiz sayılacaktır. Bu nedenle yüzyüze yapılacak olan Dil Sınavına başvurmak isteyen öğrencilerimizin tam isim ve öğrenci numaralarını ve personelimizin ise isim ve çalıştıkları birim bilgilerini gönderecekleri mailin konu kısmına Erasmus Dil Sınavı yazarak erasmus@asbu.edu.tr adresine 15 Nisan 2021 tarihine iletmeleri gerekmektedir.

Sınav yüz yüze gerçekleştirileceğinden öğrenci ve personelimizin gerekli maske, bireysel hijyen malzemeleri, kalem/silgi ve kimlik kartlarıyla birlikte, 22 Nisan 2021 Perşembe günü saat 13.30’da ASBÜ Yabancı Diller Yüksekokulu Hazırlık Binasında hazır bulunmaları gerekmektedir.

Erasmus dil sınavına gireceğini erasmus@asbu.edu.tr adresine yazarak beyan edip mazeretsiz girmeyenlere -5 puan eksiltme uygulanacaktır.

İlgililere duyurulur.

ASBU Erasmus Ofisi