2018 Proje Dönemi Erasmus+ Eğitim Alma Hareketliği başvuruları sonuçlanmıştır.

Üniversitemizin Uluslararası Değişim Komisyonu üyelerince yapılan başvuruların değerlendirme sonuçları aşağıdaki gibidir:

(KA103-2018 Projesi) ERASMUS+ ÖĞRENİM HAREKETLİLİĞİ 2020 BAHAR DÖNEMİ BAŞVURU SONUÇLARI

Kazanan başvuru sahipleriyle bekleyen adaylar alfabetik olarak aşağıdaki gibi sıralanmıştır.

Kübra Aytaç

ASİL (Belgeler Tamam)

Muharrem Kaplan

ASİL (Belgeler Tamam)

31 Ocak’a kadar Belge Getirmeleri Halinde Yeniden Değerlendirilecek Başvuru Sahipleri

Ayhan Köksal

Çilem Dalkız

Deniz Çalık

Gökhan Ersoy

Hasan Küçükdişli

İsmail Özcan

Kadir Temel

Mert Nur

Muhammed Tan

Muharrem Çalık

Ömer Yasik

Recai Aydın

Serdar Çalımlı

KA103-2018 Projesi öğrenim hareketliliği kapsamında Üniversitemizden 5 personel değişim hareketliliğinden yararlanacaktır. Başvuruların değerlendirilmesi sonucunda 2 adayın talep edilen belgeleri tamamladığı tespit edilmiştir.

Asil olarak hak kazanamayan adaylar arasında kalan 3 isim için, 31 Ocak 2020 tarihine kadar kabul mektubu getirilmeleri halinde yeniden değerlendirme yapılacaktır.