Erasmus+ Yabancı Dil Sınavı Duyurusu

Erasmus+ Bireylerin Öğrenme Hareketliliği Programı kapsamında açılacak olan Erasmus Staj Hareketliliği ilanı çerçevesinde Üniversitemizden staj hareketliliğine katılmak isteyen öğrencilerimiz için 28-29 Şubat 2024 tarihlerinde  yabancı dil (İngilizce) seviye tespit sınavı yapılacaktır. İleri bir tarihte ilanına çıkılacak olan Staj Hareketliliğine başvurmak isteyen bütün adayların bu tarihlerdeki sınavlara girmesi zorunludur.

Yıl içerisinde daha önce yapılmış olan bir önceki yabancı dil seviye tespit sınavının puanları bu ilan için geçerli olmayacaktır. Fakat bu sınav bir sonraki yapılacak sınava kadar bütün ilanlar için geçerli olacaktır.

Yabancı dil seviye tespit sınavına gireceğini beyan eden adaylardan sınava girmeyenler olması halinde gelecek başvurularından 10 puan düşülecektir.

Sınava girmek isteyen adaylar 26.02.2024  tarihi saat 10:00’a kadar aşağıdaki linkten başvuru formunu doldurabilirler.