Personel Hareketliliği Eğitim Alma ve Eğitim Verme Hareketliliği Başvuru Sonuçları

Ankara Sosyal Bilimler Üniversitesi Değişim Komisyonu tarafından 04.01.2022 tarihinde yapılan değerlendirmede 2019 Proje Dönemi Erasmus+ Personel Eğitim Alma / Eğitim Verme Hareketliliği başvuruları aşağıdaki şekilde sonuçlandırılmıştır.

Asil olarak hak kazanan başvuru sahipleri alfabetik olarak aşağıdaki gibi sıralanmıştır.

1. Öğr. Gör. Ayşe Öztürk      - Yabancı Diller Fakültesi (Eğitim Alma )
  2. Doç. Dr. Barış Alpaslan    - Siyasal Bilgiler Fakültesi  (Eğitim Alma)

Not: Eğitim verme başvurusu olmadığından, eğitim verme kontenjanı için tahsis edilen hibe eğitim alma kontenjanına aktarılmıştır.

KA103-2019 Eğitim Alma ve Eğitim Verme hareketliliği kapsamında hak kazanan adaylar içinde hareketliliğe katılamayacak adayların olması ve fakat bu adayların vaktinde ve geçerli bir mazereti olmadan hareketliliğe katılamayacaklarını Erasmus Ofisine bildirmemeleri durumunda, bu adayların daha sonraki yıllarda yapacakları başvurulardan puan düşürme uygulaması yapılacaktır.

Hak kazanan adayların yapacakları işlemlerle ilgili olarak Erasmus Ofisiyle irtibata geçmeleri gerekmektedir.