Ana içeriğe atla

Ankara Sosyal Bilimler Üniversitesi Değişim Komisyonu, 04.01.2022 tarihinde ASBÜ Erasmus Ofisince toplanan Erasmus+ Personel Eğitim Alma ve Eğitim Verme Hareketliliği başvurularını değerlendirmek için bir araya gelmiştir.

Yapılan değerlendirme toplantısında KA103-2020 Proje Dönemi Erasmus+ Personel Eğitim Alma ve Eğitim Verme Hareketliliği başvuruları aşağıdaki şekilde sonuçlandırılmıştır.

Asil olarak hak kazanan başvuru sahipleri alfabetik olarak aşağıdaki gibi sıralanmıştır.

Eğitim Verme Asil Adaylar

1. Prof. Dr. İsmail Çakır                  -       Yabancı Diller Fakültesi
  2. Doç. Dr. Seyithan Ahmet Ateş -        İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi

Eğitim Alma Asil Adaylar

1. Murat Aktepe                           -         Öğrenci İşleri Daire Başkanı
  2. Öğr. Gör. Mümün Bulut          -          Yabancı Diller Yüksekokulu
  3. Öğr. Gör. Neslihan Ortaç        -          Yabancı Diller Yüksekokulu

Eğitim Alma Yedek Adaylar (Yedek Sırasıyla)

1. Serdar Çalımlı                         -           Özel Kalem Müdürü
  2. Ar. Gör. Burak Koç                  -           Hukuk Fakültesi

KA103-2020 Eğitim Alma ve Eğitim Verme hareketliliği kapsamında hak kazanan adaylar içinde hareketliliğe katılamayacak adayların olması, ancak bu adayların vaktinde ve geçerli bir mazereti olmadan hareketliliğe katılamayacaklarını Erasmus Ofisine bildirmemeleri durumunda, bu adayların daha sonraki yıllarda yapacakları başvurulardan puan düşürme uygulaması yapılacaktır.

Hak kazanan adayların yapacakları işlemlerle ilgili olarak Erasmus Ofisiyle irtibata geçmeleri gerekmektedir.