Üniversitemiz Uluslararası Ofisi tarafından 13 Aralık 2023 tarihinde Erasmus+ Öğrenci Bilgilendirme Toplantısı gerçekleştirilmiştir.

KA131 Erasmus değişim hareketliliği hakkında Üniversitemiz Uluslararası Ofisi tarafından 13 Aralık 2023 tarihinde Erasmus+ öğrenci bilgilendirme toplantısı Rektörlük Binası Sezai Karakoç Toplantı Salonunda gerçekleştirilmiştir.  Öğrenci sayısının çokluğu nedeniyle tekrarlanması planlanmış olan bilgilendirme toplantısının ikincisi 20 Aralık 2023 tarihinde aynı şekilde Rektörlük Binası Sezai Karakoç toplantı salonunda gerçekleştirilecektir.

Yoğun katılım gösterilen bilgilendirme toplantılarında öğrenciler tarafından yöneltilen sorular Uluslararası Ofis çalışanı Öğr. Gör. Muharrem Kaplan tarafından cevaplanmış, Turna başvuru sistemi üzerinden öğrencilere nasıl başvuru yapacakları hakkında Öğr. Gör. Veysel Akaydın tarafından bilgilendirme yapılmıştır.

Bilgilendirme Toplantisi

Bilgilendirme Toplantisi 3